L'Estany. Associació Cultural i Recreativa de l'Estany, entitat sense ànim de lucre.Nova junta: Albert Paixau, president. Eduard Sentias, tresorer. David Cid, secretari. Eli Vidal, vocal.
estanyacr@gmail.com

U.E ESTANY - C.F COLLSUSPINA 3-2


Gran victòria de la Unió Esportiva Estany.
El partit es va celebrar amb un gran ambient. L'Estany va començar el partir jugant i dominant, al minut 10 després d'una bona jugada de combinació el Paixau va marcar el primer gol. El bon joc va continuar, i el Vadó va xutar una pilota al pal. El Collsuspina va reaccionar i va presionar més, el Xavi va fer bones parades, però en dues jugades aïllades vàren marcar dos gols. La primera part va acabar 1-2.
La segona part va començar igualada, el veterà i capità Joan Sala va jugar 20 minuts de central amb molta seguretat. Es va passar a jugar amb tres puntes i es va tornar a dominar. Al minut 80 el Vadó en una jugada individual marca el gol de l'empat. El Collsuspina va reaccionar, però el Xavi va fer dues bones parades. I a cinc minuts del final en una bona jugada de combinació el Vadó marcà el gol de la victòria.

Fotos del Sora.